Tiaša Zmagovalec ART izziva

Število prispevkov: 1357 Starost: 17 Kraj: sveta ana Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Selena Gomez Sob 13 Feb - 19:18 | |
| Selena Marie Gomez, ameriška igralka in pevka, 22. julij 1992, Grand Prairie, Texas, ZDA. Zgodnje življenjeSelena Gomez je edini otrok Richarda Gomeza in Mandy Teefy (rojeni Cornett), ki je bila ob Seleninem rojstvu stara komaj 16 let. Richardo in Mandy sta se ločila, ko je bilo Seleni pet let, leta 2006 pa se je Mandy poročila z Brianom Teefyjem. Selena Gomez je dobila ime po pevki Seleni Quintanilli-Pérez. Njen oče je iz Mehike, njena mama pa ima italijanske korenine. KarieraSvojo igralsko kariero Selena prične pri sedmih letih z igranjem Gianne v Barney & Friends. Leta 2003 dobi vlogo v filmu Spy Kids 3D. Igra tudi v filmih Walker, Texas Ranger: Trial By Fire in Brain Zapped. Leto pozneje, torej leta 2004 Gomezovo začne igrati tudi v Disneyjevih serijah: najprej igra Mikaylo v seriji Hannah Montana in Gwen v Paglavca v hotelu. Leta 2007 Selena dobi vlogo Alex Russo v Disneyjevi seriji Čarovniki s trga Waverley. Pojavi se tudi v Another Cinderella Story in Princess Protection Program, kjer igra skupaj s svojo najboljšo prijateljico Demi Lovato. Osebno življenjeSelena Gomez trenutno prijateljuje z Taylorjem Lautnerjem, zvezdnikom iz filma Somrak, kjer igra Jacoba Blacka. Prej je bila par z Nickom Jonasom, članom skupine Jonas Brothers. Zaradi Nicka se je kar precej prepirala z zvezdnico Miley Cyrus. Njena najboljša prijateljica je igralka Demi Lovato. Kakšna se vam zdi? |
|
Žnč. Zmagovalec ART izziva

Število prispevkov: 200 Starost: 20 Kraj: (: Registriran že od: 12/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 13 Feb - 19:39 | |
| ful je luštna...
najbolši film od nje mi je pa Another cinderella story |
|
Tiaša Zmagovalec ART izziva

Število prispevkov: 1357 Starost: 17 Kraj: sveta ana Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 13 Feb - 19:42 | |
| | Žnč. je napisal/a: | ful je luštna...
najbolši film od nje mi je pa Another cinderella story |
jaz pa sem ga ravno danes gledala in je prečudovit... :9:  |
|
Kaja.* Pollito

Število prispevkov: 224 Starost: 15 Kraj: Maribor Job/hobbies: Petje, Fotografiranje Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 13 Feb - 20:46 | |
| Joj, kak je luštna :8: Prav zavidam ji. Čeprov je 1/4 mojega klasa pravla da sn ji ful podobna (bla ko sn mela še rjave (goste) lase). V WOWP pa tak in tak zmaga. Alex :8: |
|
Anahi~Petra* Pollito

Število prispevkov: 191 Kraj: con Anahi Registriran že od: 25/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Pon 15 Feb - 16:43 | |
| wizardsi so ful fajni :8: |
|
gassh Ardillita

Število prispevkov: 299 Starost: 16 Kraj: Maribor Job/hobbies: RBD Humor: uckermannia ;* Registriran že od: 17/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sre 17 Feb - 13:57 | |
| lepaaa :8:, drugače pa mi njena pesem naturally zmaga :8: :8: |
|
anchie` Bebe

Število prispevkov: 30 Kraj: maribor* Registriran že od: 11/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sre 17 Feb - 14:01 | |
| Mi je bla ućasih vredu  sam zaj pa mi gre zlo najetra ne heh  |
|
janč. Bebe

Število prispevkov: 37 Kraj: In his heart <3 Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 20 Feb - 12:25 | |
| ona je pa ja zakon.. :) fajn pesmceee, pa lušna je tut  |
|
ewch_love_rbd Bebe

Število prispevkov: 12 Kraj: Il. bistrica Registriran že od: 12/03/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 20 Mar - 16:58 | |
| men je ful všeč another cinderela story, pa wizards of waverly place pa vse toooo...ful mi je všeč ona tudi kot pevka. I like her!  |
|
kristtinaa Gatito

Število prispevkov: 764 Starost: 15 Kraj: Koper Registriran že od: 14/05/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Sob 22 Maj - 13:36 | |
| ful mlada je .. pa lusna .. |
|
-metuljčica- Gatito

Število prispevkov: 630 Starost: 23 Kraj: Savinjska Humor: RBD te amo Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Pon 7 Jun - 13:10 | |
| facebook http://www.facebook.com/#!/Selena?ref=ts
twitter http://twitter.com/selenagomez |
|
Dul-Evy Pollito

Število prispevkov: 53 Starost: 16 Kraj: Maribor Job/hobbies: // Humor: // Registriran že od: 14/07/2010
 | Naslov sporočila: Re: Selena Gomez Čet 15 Jul - 12:02 | |
| Lušna je ful pa njena pesem Naturally mi je všeč :) |
|