|
|
| Avtor | Sporočilo |
|---|
Freiheit.89 Pollito

Število prispevkov: 118 Starost: 22 Kraj: Ljubljana Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Tokio hotel Sob 13 Feb - 19:25 | |
|  Tokio hotel veljajo za najuspešnejšo nemško glasbeno skupino zadnjih 20 let. Band sestavljajo pevec Bill Kaulitz (roj. 1.9.89), kitarist Tom Kaulitz (roj. 1.9.89), bobnar Gustav Schäfer (roj. 8.9.88) in basist Georg Listing roj. 31.3.87). Svojo glasbeno pot so začeli leta 2003 pod imenom Devillish, leta 2005 pa so postali znani v Nemčiji s singlom Durch den Monsun. Njihova kariera se je začela strmo vzpenjati, poleg slave v domači Nemčiji jih je odlično sprejela vsa Evropa, približno 2 leti kasneje pa še ostali predeli sveta. Pobrali so že na stotine različnih nagrad, med drugim tudi na EMA, WMA... Izdali so 3 nemške cdje : Schrei, Zimmer 483, Humanoid ter 2 angleška: Scream in Humanoid. Leta 2008 je njihovo turnejo prekinila pevčeva bolezen in onemogočila tudi težko pričakovani koncert v Sloveniji. Še vedno ga nismo dočakali, bodo pa fantje konec februarja 2010 začeli z veliko evropsko "Humanoid city" turnejo in se nam najbližje ustavili v Padovi (Italija) 26.3.10, Zagrebu 28.3.10, Dunaju 30.3.10 in Milanu 14.4.10. Za koncert v Zagreb je organiziran tudi prevoz, če bi se ga kdo mogoče želel udeležiti :3-3: Takole, nekaj na kratko o THjih, prosim da se vzdržite neprimernih besed, žaljivk in praznega natolcevanja glede komadou če jih sploh še niste slišali oz. ne razumete pomena. Še en men zlo ušečen najnovejši komad :) |
|
 | |
Kaja.* Pollito

Število prispevkov: 224 Starost: 15 Kraj: Maribor Job/hobbies: Petje, Fotografiranje Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sob 13 Feb - 20:43 | |
| :8: Love it! :8: Mine libe Tom! :8: :8: Muzik pa itak rullz! :8: |
|
 | |
dulce maria-bebe Ardillita

Število prispevkov: 313 Kraj: . Registriran že od: 11/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sob 13 Feb - 21:23 | |
| Ne maraam jih :9: ne ueem zakai..nekaak me njihou videz odbija..še posebi od Billa.. ne poslušaam jih..pumoiem nism slišala nubene pesmi še.. nism neki una hater ampaak pač ne maram jih  |
|
 | |
Freiheit.89 Pollito

Število prispevkov: 118 Starost: 22 Kraj: Ljubljana Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sob 13 Feb - 22:16 | |
| dulce maria-bebe tvoje mišlenje je prou tipično butasto, pa sori izrazu. Govoriš da jih pač ne maraš ampk priznaš d nisi slišala še nobene pesmi. Čist neumno. Si pomisla da bi ti mogoče pa ble pesmi al pa nekatere ušeč če bi jih poslušala? al pa usaj 2x,3x... Bedno je da nekoga obsojaš sam zard videza.
To je podobno k da en fant o teb reče da si kr ena, čeprou u lajfu ni spregovoru besedice s tabo. Mogoč bi mu bla pa ušeč k bi se bolj spoznala, ane?
Mislm res ne razumem kok loh eni obsojate sam videz. No dobr, sej čez ene par let boste ugotovil da je videz postranska stvar- pr useh stvareh : :bye: : |
|
 | |
RBDchava poncho's wife.<3

Število prispevkov: 6367 Starost: 23 Kraj: PonchoWorld Registriran že od: 19/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sob 13 Feb - 22:28 | |
| nism se nikol navdušla nad njimi, poznam sam par njihovih pesmi...mi je pa všeč tale komad k si ga dala...ful je lep :3-3: _________________  |
|
 | |
*Vondy<3* Ardillita

Število prispevkov: 471 Starost: 16 Kraj: Celjeeee <3 Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sob 13 Feb - 22:50 | |
| Mam eno prjatlco k jih posluša...tak da sm že čula njihove pesmi, ampak mi niso ušeč...pač une angleške so še kr OK...niso pa neki kar bi šla sama poslušat...nemških pa jst prou ne morm poslušat...nwm no...nemščina mi ni neki ušeč in pol so mi pesmi u nemščini tak nadležne  |
|
 | |
Kaja.* Pollito

Število prispevkov: 224 Starost: 15 Kraj: Maribor Job/hobbies: Petje, Fotografiranje Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Ned 14 Feb - 9:01 | |
| Tale video zgdori, ko ga je Freiheit.89 (spet sem pozabla kak ti je ime :9: ) dala je tok lep :8: :8: Sam mau čudno mi je gledat Georga za klavirom :71: Drugač pa lepi. PS: Meni je Gusti tak smešn takrat ko še ne igra pa kr neke poleg dela  . Pa dvojčka ono z avti, ja se tak režim  :35: . Pa Georg pa Tom  . Al pa kak se Georg spravla na Gustija  :35: . |
|
 | |
valy_rbd Pollito

Število prispevkov: 226 Starost: 16 Kraj: Petrovče Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Ned 14 Feb - 18:13 | |
| Men njihov videz ni všeč.. Pa rečte kar hočte, jst ne morm poslušat nekoga k zgleda tko.. Sej vem. Mam butasto, čudno, neresno (itd.) mišljenje. Ampak mi je prav vseen.. Njihou videz me odbija xD In, jp.. Videz mi je na splošno u lajfu pač pomembn xD Drgč pa. Komadov v nemščini ne morm poslušat, nemščina mi ni lep jezik. Je ful tak 'trd' pa čuden. Drugače sem njihove pesmi že kdaj slišala (na TV Paprika, ko so jih še predvajal učasih).. Pa so mi.. Ne vem. Nothing specail  . |
|
 | |
hancy-dul Ardillita

Število prispevkov: 363 Starost: 17 Kraj: Petrovče Registriran že od: 10/02/2010
 | |
 | |
hany_ReBeDe Pollito

Število prispevkov: 232 Starost: 15 Kraj: Celje Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Ned 14 Feb - 22:02 | |
| Po pravici povedano mene odbija od njih vse... Od pesmi.... pa do njihovih frizur...Brez zamere drugač... Tisti k ste pa feni... pa nice za vas! :8: |
|
 | |
RoZiCa Pollito

Število prispevkov: 71 Starost: 17 Kraj: Rebelde World Registriran že od: 13/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Sre 17 Feb - 16:48 | |
| Vbistvu jih ne poslušam....nimam nič proti njim....usak ma svoj oskus..pesmi ki jih pojejo v ang...so še mi nekao ušeč...nemščina tut mene ni preveč navdušla...drgač pa nimam nič proti njim Freiheit.89 tale pesem,ki si jo objavla...Ni slabo |
|
 | |
gassh Ardillita

Število prispevkov: 299 Starost: 16 Kraj: Maribor Job/hobbies: RBD Humor: uckermannia ;* Registriran že od: 17/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Čet 18 Feb - 8:34 | |
| Tale pesem, ki si jo dala je tudi meni všeč :8:, ampak se mi zdi da bill tak poje angleško kot da je prvič slišal za angleščino. Drugače pa se mi bill zdi tak čudak s tisto čupo pa da se maže, pa stil oblačenja, pa vse.. povrh tega zgleda se kot okostnjak = D mimogrede - nimam nic proti njemu .. za mene sta edina nekako normalna gustav pa georg :8:.. drugace pa tom tut ni slab je lep :8: sam tut suh ko presta.. no še nekaj glede glasbe :8: majo nekatere pesmi ful vredu ampak mi nemščina nekako ni fajn jezik ker je trd in takšen nevem ne znam povedat v glavnem ni mi všeč, pesmi v angleščini pa se mi zdijo take čudne morem najprej dobro poslušat če sploh pojejo res angleško ker je angleščina taka bolj šibka ;D zato pa vseeno raje poslušam pesmi v nemščini :8: |
|
 | |
Freiheit.89 Pollito

| Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Čet 18 Feb - 18:20 | |
| Men je zlo ušečen tale komad :8: Tak živahen, diuji, razturou bo na koncertu :8: V angleščini je drgač.. gassh K si rekla d je Tom suh k presta :21: Biu je...zdej že ene 3 leta ni več, ampk ma lepe mišice    (ta slika je pa še od lani) |
|
 | |
anchie` Bebe

Število prispevkov: 30 Kraj: maribor* Registriran že od: 11/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Čet 18 Feb - 18:27 | |
| jih ne maram :oops: heh na začetku so mi bli všeč :) zaj pa jih res ne maram |
|
 | |
Tinnca. Bebe

Število prispevkov: 38 Kraj: ;Novo mesto Registriran že od: 10/02/2010
 | Naslov sporočila: Re: Tokio hotel Čet 18 Feb - 22:02 | |
| blek, fuj fej. nagruzni so, neprenesem jih, pac moje menje, ane?  |
|
 | |
|