Uradni forum o telenoveli Rebelde, skupini RBD in njenih bivših članih!

KazaloPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijavaGallery

If you cry because the sun has gone out of your life, your tears will prevent you from seeing the stars.

Spremljaj nas tudi na Twitterju in Facebooku!
Med prijatelje nas lahko dodate tudi na AHUniversalSLO in PortirroniWorldSLO!

Share | 

SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
hany_ReBeDe
Pollito
Pollito

Female
Število prispevkov: 232
Starost: 15
Kraj: Celje
Registriran že od: 10/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Ned 21 Mar - 21:46

V tej temi komentirajte vse nastope oz. celotno oddajo SLOVENIJA IMA TALENT!

Trenutno najbolj odmevna oddaja ima kar nekaj šokantnih nastopov! Kako so se vam zdeli? Kdo vam je bil najbolj in kdo najmanj všeč!

Vse to in še več v tej temi!! (Limate lahk tut slikce in videe iz oddaje oz. avdicij).

Upam, da ni nč narobe k sm tle odprla temo

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
nussa^
Gatito
Gatito

Female
Število prispevkov: 609
Starost: 18
Kraj: Mb y con mis seis angelitos!
Registriran že od: 31/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Ned 21 Mar - 22:24

Meni je ful všeč, da je prišla ta oddaja tut v Slovenijo :) Sem prepričana, da ma tut marsikateri Slovenec talent, ki bi ga rad delil z drugimi. Je pa res, da je večinoma slišat pevce :)

Današnja oddaja je bla super :) nardili so tako, da je zgledalo kot da nima nihče pojma, na koncu pa se je vseeno izkazalo, da ima Slovenija še kak talent in da se splača love

Najbolj všeč mi je bil tisti Peter, ki je pel pesem Erick Claptona. Njegov stil + pesem = love love love
Potem tut tista punca z malo moškim stilom je bla ful fajn, pa ta zadnji, ki je pel Tošeta. love
In pa seveda tista 12-letna punca, ki je plesala :) love love

Mislim, da se bom vsako nedeljo fajn nasmejala, kocine bodo še kar nekaj krat šle po konci, in komaj čakam na FINALE! love

Nazadnje urejal/a nussa^ Pon 29 Mar - 14:09; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Mia..*
Ardillita
Ardillita

Female
Število prispevkov: 405
Kraj: over the rainbow ;)
Registriran že od: 12/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 22 Mar - 14:13

pa jaz nevem, kje se je najdlo tolko retardiranih ljudi hihi hihi mislim ej, sami iz sebe delajo norca very happy talent za zlaganje puzel pa kvačkanje hihi hihi
treba pa je priznat, da eni pa znajo. Peter je ful lepo zapel in zaigral Tears in heaven love ali pa Alen s pesmijo od Tošeta love ta dva sta mi bila najbolj všeč love love

sicer pa ja, se bomo vsaj ob nedeljah zvečer smejali very happy
Nazaj na vrh Go down
Žnč.
Zmagovalec ART izziva
Zmagovalec ART izziva

Female
Število prispevkov: 200
Starost: 20
Kraj: (:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 22 Mar - 14:34

ojoj... ta oddaja je totalna polomija... pa res kr eni človki nastopajo, ko res nimajo posluha... al pa neki skačejo okol (tist Filipinc al karkoli, pa un k je kuro oponašu)... mislim halooo... kk se sploh upajo pred celo slovenijo pokazat in delat norca iz sebe very happy very happy hihi
Nazaj na vrh Go down
Anahi~Petra*
Pollito
Pollito

Female
Število prispevkov: 191
Kraj: con Anahi
Registriran že od: 25/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 22 Mar - 17:52

hvala bogu da komisija da naprej res sam tiste ki znajo very happy
kr če bi kaki filipinec al pa eni totalni netalenti zmagali frustraid groza
drgače mi je bil najbolj všeč peter love pol pa tista punca pred njum z rdečimi lasmi pa kitaro...pol pa una plesalka(k je mela ples k je kao lopov k sliko ukrade) pol pa ta k je pel od tošeta
Nazaj na vrh Go down
dulce27
Gatito
Gatito

Female
Število prispevkov: 596
Kraj: Velenje
Registriran že od: 25/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 22 Mar - 23:07

ena je pela pesem nazaj

http://talent.24ur.com/multimedia/avdicije/timeja-naj-raje-poje-naprej.html?video_section=11935&video_order=last&video_page=1
Nazaj na vrh Go down
Tiaša
Zmagovalec ART izziva
Zmagovalec ART izziva

Female
Število prispevkov: 1357
Starost: 17
Kraj: sveta ana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 29 Mar - 6:00

včeraj!!! bilo mi je svetovno... ko so šli nazaj po ˝Michaelaa Jacksona˝ love love love love
Nazaj na vrh Go down
Anahi~Petra*
Pollito
Pollito

Female
Število prispevkov: 191
Kraj: con Anahi
Registriran že od: 25/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Sre 7 Apr - 21:51

una na koncu je bla ful dobra...čist tazadnja
k je pela uno pesem k je v muziklu fantom iz opere pa je violino še igrala zravn
:icon_1:
Nazaj na vrh Go down
dulce maria-bebe
Ardillita
Ardillita

Female
Število prispevkov: 313
Kraj: .
Registriran že od: 11/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Čet 8 Apr - 10:42

Jz sm misla predn se je začel da se bo folk samo brukou..ampak vidm da je u sloveniji velik talentou surprise
Najbl ušeče so mi pa bli:
Peter Vode srce tip je hud love fenomenaln glaas ma :icon_1: pa kitaro obvladaa love pa še stil ma hud..mislm una jopca mi je bla nenormalno ušeeč love :hihi
Dankin Devils tipi razturajo love u Sloveniji je maal teh akrobatskih skupin in oni zmagajo rees love supr so srce kuaa to delajo noo..rees razturajo srce ma muska mi je bla ušeeč med teem k so razturaal frustraid :hihi
Alen Vogrinec Vesel al nekak tko ie :hihi super je odpeu love pa tut vid se da poje z srcem srce pa kok ma otrok surprise pa usi so cortkani love
Fanika Križaj Punca ma super glas love zasmilla se mi je verysad pa iz Nakla ie love ubistvu iz Strahina no =P iiz sm pa u sosedni vasi dumaa :hihi tut ful simpatična je pa z njo se da pogovarjaat love
Maja Triler super nežn glas love pa še k violino igrala love tko magično je blo za slišaat :icon_1:
Damiano Roi fenomaneln glas srce pa zlo prjazn&preprost pa simpatičn mi je delovou love
Domen Korbar tip obvlada shuffle love frizura mi je ušeeč love škoda k ni mu unih hlaač..k so črne pa tko majo florestenčne črte..k ful hudo pol delujee love
Gašper Kunšek uaau :icon_1: Tamau obvladaa love pa salto nazaai je naredu surprise obvladaaa
Matija & Matija facee very happy tamaau je taak corti love
Benjamin Dolič super glas love samo ni mi blo ušeeč k je biu u MJ-ja naprauleen..to mi pa res ni blo ušeeč...ne ueem no..to me je mal motil ampak glas ma pa supeer love
Pa še velik dobrih je blo love un Kubanc mi je biu ušeeč..Erazmo love Pesm mi je bla ušeeč love pa glaas njegou tut love pa taak preprost mi je delvou..simpatičn smiles love
Velik dobrih je blo ubistvu..
Pa unedva brt pa sestra k sta Umbrella pela love
Nazaj na vrh Go down
mimi091
Ekipa rebelde.si
Ekipa rebelde.si

Female
Število prispevkov: 230
Kraj: At Ucker's
Registriran že od: 16/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Sob 10 Apr - 14:35

Je niso kazalo po TV, ampak punca pleše zelo dobro :)

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/VALERIJA-RAHLE-SIT/113688905313764?ref=ts

Pollito
Pollito

Female
Število prispevkov: 135
Kraj: Koroška.
Registriran že od: 11/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Tor 20 Apr - 19:44

Men npr.zadnjič oddaja ni bla všeč,niso pokazal tok talentov,edino Lina je bla na koncu super,ampak za tole oddajo to nedeljo pa lahk rečem sam-slovenija IMA TALENT.dobri plesauci,pevci,sploh tista punca k je mela mau drugačno priredbo Poker face in punca na koncu s pesmijo Joyful,Joyful,pa še kdo se najde.Režija bo mela res tžko nalogo :/
Nazaj na vrh Go down
vero.35
Ardillita
Ardillita

Female
Število prispevkov: 264
Kraj: My world
Registriran že od: 14/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Čet 29 Apr - 9:31

Ma na TV so pršli kr eni razen izjem- Peter vode ipd. Dosti ljudi ki imajo talent se je prijavlo pa niso prišli naprej.. Kr neki :/
Nazaj na vrh Go down
Žnč.
Zmagovalec ART izziva
Zmagovalec ART izziva

Female
Število prispevkov: 200
Starost: 20
Kraj: (:

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Čet 29 Apr - 19:14

js navijam za one akrobatske košarkaše (sm pozabla kk jim je ži ime) love

pa tut Maestri so dobri smiles

drgač pa ja... pevcu in pevk ne podpiram, ker jih je ži itak preveč na slovenski glasbeni sceni, tk da ne rabmo še enga več very happy nej kak drug talent zmagat 3-3
Nazaj na vrh Go down
nussa^
Gatito
Gatito

Female
Število prispevkov: 609
Kraj: Mb y con mis seis angelitos!
Registriran že od: 31/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Ned 2 Maj - 22:36

Danes bi moral it naprej Boštjan. verysad vsaj po mojem mnenju ..
Ker ma dost lepši glas kot Fanika, čeprav je ona res pela z vsem srcem ..
.. oba sta bla super, ampak kar se glasu tiče, je Boštjan številka 1! love love

Glede plesne točke - Maestro; oni so dobri oz. že kar profesionalni. love Ampak vseeno se mi zdi, da bi lahko ljudje dali prednost novim talentom, ker ti so konec koncev že marsikaj dosegli .. nevem, tak isto bi mi blo kot da bi prišla pet Saša Lendero tja naprimer x) ..

Ampak kakorkoli - današnji šov spet nebi bil šov brez "VIP-A" ;p love love [Vida in Petra] ;*
Nazaj na vrh Go down
Kaja.*
Pollito
Pollito

Female
Število prispevkov: 224
Starost: 15
Kraj: Maribor
Job/hobbies: Petje, Fotografiranje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)   Pon 10 Maj - 16:56

Meni sta najboljša Peter Vode in Anže Medved love Rising Terror love love WoW.
Lina mi je pa čist kr neki. Hate her verymad
Nazaj na vrh Go down

SLOVENIJA IMA TALENT (oddaja)

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Naj oddaja,film...
» PONOSNA SLOVENIJA
» ;Dulce Mania Slovenija
» Motorji pod Slovenci - danes – TV Slovenija 1. Ob 17:30 uri